Eccotemp L5 este un lucru de adăugat pe listă înainte de a pleca acasă pentru camping. Trebuie să vă asigurați că echipamentul este complet încărcat; 5 – 6 ore de încărcare constantă vă asigură funcționarea optimă timp de câteva zile. Deși rezistența sa la putere depinde de utilizare, orice recenzie pentru Eccotemp L5 nu este lipsită de menționarea longevității și durabilității produsului. Dacă nu aveți electricitate în cabana de lemn, nu trebuie să vă mai faceți griji.

Bateriile tip D nu sunt benefice numai pasionaților de camping, ci și pentru utilizări tradiționale în casă. De fapt, Eccotemp L5 vine la îndemână și în timpul urgențelor de acasă. Propanul este singura ta sursă de lumină și energie în astfel de inconveniente.

Compact

Eccotemp L5 are un design compact și atractiv, care îl face ușor de transportat cu echipamentul dvs. de camping. Deși variază în dimensiuni, bazându-se pe specificațiile producătorului pe funcționalitate, majoritatea sunt mici și compacte. Designul ajută la transportul și ambalarea ușoară. Puteți să-l includeți într-una dintre pungi, în funcție de dimensiune.

Deși este distractiv să împachetezi totul și să mergi în camping, nimeni nu vrea să poarte instrumente inutile și să uite de esențial. Acesta este motivul pentru care ar trebui să listați acest încălzitor de apă fără rezervor portabil în partea de sus a listei de ambalare. De asemenea, designul compact reduce riscurile de rupere a unor părți ale încălzitorului de apă, astfel o călătorie confortabilă și fără griji.

Instalare ușoară

Un regulator de gaz, furtun, cap de duș, adaptor furtun de grădină și conexiuni rapide cu apă de ieșire sunt toate incluse cu Eccotemp L5. Este ușor să potriviți adaptoarele. În timp ce producătorii oferă întotdeauna manuale complete, puteți descoperi acest lucru singur. Identificarea componentelor conexe și conectarea acestora durează câteva minute și dușul dvs. exterior este gata.

Trebuie doar să conectați încălzitorul la un rezervor de propan și la duză. După instalarea corectă, următorul lucru este automat. Când apa curge prin dispozitiv, aceasta declanșează arzătoarele pentru a trage și relaxa atunci când apa curge. Consistența apei din casa dvs. este importantă în eficiența încălzitorului de apă fără rezervor portabil.

Avantaje setări personalizate: utilizatorii pot determina cu ușurință temperatura prin butoanele de control din lateral.

Teme similare: