Weber Spirit II E 210 Sapphire

Weber Spirit II E 210 a fost recent renovat pentru 2018, cu funcții noi, pentru a-l face un produs mai competitiv decât în ​​anii trecuți. Spirit este seria de nivel de bază a lui Weber, în principal datorită dimensiunilor sale mai mici și lipsei de funcții extrem de înalte de tehnologie.

Însă nu faceți nicio greșeală, chiar dacă acesta este un grătar la nivel de intrare, este o centrală puternic construită care vă va face un grătar fericit pentru ani de zile. Un nivel de intrare Weber este încă de zece ori mai bun decât Char Broils și Dyna Glos ieftine pe care le veți găsi la Big Box Stores.

Weber Spirit II E-210 este perfect pentru o familie mică sau un începător la grătare. Amprenta sa mică înseamnă că se va potrivi bine pe balconul complexului de apartamente și la fel de bine în curtea unei case.

Specificații și dimensiuni Spirit II E 210

Pentru a vă face o idee mai bună despre identitatea acestui grătar, aruncăm o privire asupra unor numere.

  • Zonă de grătar: 360 cm de suprafață de gătit primară, cu 90 cm suplimentari, disponibilă sub formă de suport pentru încălzire
  • Grătare: grătar de gătit din porțelan, emailat, din fontă
  • Arzătoare: Doua arzătoare din inox
  • Putere de încălzire: (26.500 BTU / oră) / (360 inchi pătrați) = 73 BTU pe oră pe inch pătrat
  • Dimensiuni (cu capac închis): 57 ” înălțime x 48” lungime x 26 ” adâncime — 44,5” înălțime cu capacul închis
  • Disponibilitate culoare: negru, fildeș, roșu, safir
  • Garanție: 10 ani, cu excepția uzurii normale (termeni și condiții suplimentare)

Pe site-ul web al lui Weber, acest grill are peste 1500 de recenzii, 94% fiind de 5 sau 4 stele și doar 0.3% fiind de 1 sau 2 stele.

Majoritatea recenziilor de pe site-urile Weber și Amazon sunt grozave, vorbind despre noile funcții și îmbunătățirile grătarului. Negativele par a fi în principal în ceea ce privește transportul, manipularea sau asamblarea de pe ambele site-uri web.

Noua serie Spirit este încă un produs relativ nou, deoarece tocmai a apărut în 2018, așa că nu vom ști sincer calitatea acestor produse timp de câțiva ani. Weber este cunoscut pentru longevitatea sa și nu poate fi testat până când proprietarii au gătit pe grătar timp de cel puțin doi-trei ani.

Teme similare: