Ariens 921030 Deluxe 28 reprezintă o îmbunătățire semnificativă față de modelele anterioare. Trecerea de la 61 la 71 cm îți permite să cureți zăpada mai ușor. Motorul puternic alături de burghiele de 36 cm curăță zăpada și gheața cu ușurință.

Trăsătura care merită toți banii este autopropulsia cu șase viteze înainte și două înapoi. Este foarte ușor de folosit. Toate plângerile se concentrează pe documentația slabă despre asamblare, dar nu este chiar așa greu să asamblezi mașinăria.

Aspecte pozitive și negative

Iată un rezumat al punctelor forte și slabe ale Ariens Deluxe 28 921030

Pro:

  • Auto-drive angrenează două roți, ci nu una ca înainte, deci este mai ușor de operat
  • Burghiul este făcut să lase pinii de siguranță să se rupă dacă întâmpină rezistență, ceea ce previne deteriorarea lamelor
  • Puternic și fiabil

Contra:

  • Necesită cheie de 13mm pentru asamblare, neinclusă
  • Nu sunt incluși pini de siguranță în plus.
  • Pornirea electrică merge doar când suflătorul este băgat în priză.

Odată ce totul este asamblat, oricine va iubi puterea și ușurința de utilizare. Pentru acești bani, este o alegere perfectă.

Noua funcție Auto-Turn face modelul Ariens 921030 Deluxe 28 mult mai ușor de folosit ca și un model compact. Noul Deluxe 28 are funcții care îl fac mai bun decât majoritatea suflătoarelor de zăpadă de această mărime. Fontă, cutie de viteze prelungită și noua direcție Auto-Turn.

Totul pentru doar $1099 (4660 RON), Ariens a luat unul dintre cele mai bune suflătoare ale sale și l-a făcut mai bun – fără a mări prețul!

Cu funcția Auto-Turn nu mai trebuie să faci viraje mari – în schimb, faci viraje mici din axa centrală a masșinăriei. Această tehnologie elimină nevoia de a ține mâinile pe amândouă mânerele și de a trage de manete pentru a face un viraj. Virarea devine acum mai simplă, naturală, în același timp oferindu-ți tracțiunea necesară în zăpadă.

Acest suflător de zăpadă este dimensionat pentru străzi de 2-3 mașini lățime. Se descurcă cu zăpadă de la 10 la 40cm cu ușurință și are destulă putere încât să sufle zăpadă grea și uemdă.

Teme similare: